Спортен празник с обяд на двора, в ДГ“Надежда“ (+снимки)

Публикувано преди 4 месеца  |  Образование

Весел и забавен спортен празник организираха учителите на децата от група „Звънче“ – старши учител Станка Хаджиева и учител Мариела Кившанова и помощник-възпитател Дияна Топчиева. Празникът беше открит от групата за танци, включваща момичетата от гр.“Звънче“, с ръководител г-жа Цветанка Христова от ОбДК. Двата отбора, „Светкавица“ и „Ракета“ показаха бързина, съобразителност и спортен дух по време на интересните игри с велосипеди, обръчи и различни други уреди.  Имаше смях, закачка и състезателен характер по време на игрите. И все пак в края резултатите бяха изравнени, като децата получиха по пълна кошница с играчки и спортни пособия. Публиката аплодираше и насърчаваше своите любимци – децата от „Ракета“ и „Светкавица“!

Журито, състоящо се от учителите Вася Георгиева и Ваня Недялкова, следеше за прецизното изпълнение и бързите реакции на участниците. В края на състезанието, обявиха резултатите и децата получиха грамоти за активно участие.

Г-жа Мария Какърова, директор на ДГ, благодари и поздрави учителите Станка Хаджиева и Мариела Кившанова за организацията на прекрасния спортен празник, участниците за спортната амбиция и активност и публиката за настроението, което създаваше!

За награда, всички групи обядваха на двора, като си подредиха места за хранене, като на пикник, а дърветата, храстите и цветята създадоха усещане, че са в парк, както казаха децата!

Пожелаха си хубаво лято, като завършиха с весело българско хора, на което се хванаха всички деца!Статията е публикувана на 25 май 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »