Спортен празник с обяд на двора, в ДГ“Надежда“ (+снимки)

Публикувано преди 8 месеца  |  Образование

Весел и забавен спортен празник организираха учителите на децата от група „Звънче“ – старши учител Станка Хаджиева и учител Мариела Кившанова и помощник-възпитател Дияна Топчиева. Празникът беше открит от групата за танци, включваща момичетата от гр.“Звънче“, с ръководител г-жа Цветанка Христова от ОбДК. Двата отбора, „Светкавица“ и „Ракета“ показаха бързина, съобразителност и спортен дух по време на интересните игри с велосипеди, обръчи и различни други уреди.  Имаше смях, закачка и състезателен характер по време на игрите. И все пак в края резултатите бяха изравнени, като децата получиха по пълна кошница с играчки и спортни пособия. Публиката аплодираше и насърчаваше своите любимци – децата от „Ракета“ и „Светкавица“!

Журито, състоящо се от учителите Вася Георгиева и Ваня Недялкова, следеше за прецизното изпълнение и бързите реакции на участниците. В края на състезанието, обявиха резултатите и децата получиха грамоти за активно участие.

Г-жа Мария Какърова, директор на ДГ, благодари и поздрави учителите Станка Хаджиева и Мариела Кившанова за организацията на прекрасния спортен празник, участниците за спортната амбиция и активност и публиката за настроението, което създаваше!

За награда, всички групи обядваха на двора, като си подредиха места за хранене, като на пикник, а дърветата, храстите и цветята създадоха усещане, че са в парк, както казаха децата!

Пожелаха си хубаво лято, като завършиха с весело българско хора, на което се хванаха всички деца!Статията е публикувана на 25 май 2022


ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Празнуваме Петльовден по стар стил
Днес, 2 февруари, според народните вярвания се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар ... прочети още »
ОДК-Елхово стартира детски конкурс на тема „От Баба Марта до Първа пролет”
Скъпи приятели, от днес стартира общинския конкурс „От Баба Марта до Първа пролет” за ръчно изработени мартеници, ... прочети още »
Църквата отбелязва мъченик Трифон, славен като светец лечител
Българската православна църква почита на 1 февруари паметта на Свети Трифон, живял праведно и загинал мъченически заради ... прочети още »
Започва междусрочната ваканция, за първи път ще е пет дни, а не само един
За първи път през 2023 година междусрочната почивка за учениците ще бъде не един, а пет дни ... прочети още »
Театралният сезон в Елхово открива с комедията ”Кафе с претенция” на Театър „Българска армия”
НЧ „Развитие” Елхово, Театър „Българска армия” и Арт ателие Ви канят на „Кафе с претенция” Заповядайте на ... прочети още »
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Националната агенция ... прочети още »