Спортен празник с обяд на двора, в ДГ“Надежда“ (+снимки)

Публикувано преди 2 години  |  Образование

Весел и забавен спортен празник организираха учителите на децата от група „Звънче“ – старши учител Станка Хаджиева и учител Мариела Кившанова и помощник-възпитател Дияна Топчиева. Празникът беше открит от групата за танци, включваща момичетата от гр.“Звънче“, с ръководител г-жа Цветанка Христова от ОбДК. Двата отбора, „Светкавица“ и „Ракета“ показаха бързина, съобразителност и спортен дух по време на интересните игри с велосипеди, обръчи и различни други уреди.  Имаше смях, закачка и състезателен характер по време на игрите. И все пак в края резултатите бяха изравнени, като децата получиха по пълна кошница с играчки и спортни пособия. Публиката аплодираше и насърчаваше своите любимци – децата от „Ракета“ и „Светкавица“!

Журито, състоящо се от учителите Вася Георгиева и Ваня Недялкова, следеше за прецизното изпълнение и бързите реакции на участниците. В края на състезанието, обявиха резултатите и децата получиха грамоти за активно участие.

Г-жа Мария Какърова, директор на ДГ, благодари и поздрави учителите Станка Хаджиева и Мариела Кившанова за организацията на прекрасния спортен празник, участниците за спортната амбиция и активност и публиката за настроението, което създаваше!

За награда, всички групи обядваха на двора, като си подредиха места за хранене, като на пикник, а дърветата, храстите и цветята създадоха усещане, че са в парк, както казаха децата!

Пожелаха си хубаво лято, като завършиха с весело българско хора, на което се хванаха всички деца!


Статията е публикувана на 25 май 2022
Последвайте ни в Google News Showcase, за да сте в крак с темите на деня


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
За всички ни е известно, че храната, която приемаме, е ключов фактор ...
Отслабването е една от най-трудните задачи, с които можете да се захванете ...
Търсенето на изчезналата 17- годишна Ивана продължава в ромската махала на Дупница ...
През декември миналата година Ева Падлок се показа като "Снежанка" (в нейните ...
Сър Джим Ратклиф закупи 27.7 процента дялове в гранда Манчестър Юнайтед. "Червените ...
Бойната група на НАТО в Румъния, която е разположена в окръг Брашов, ...
Полша не изключва възможността да въведе забрана за внос на селскостопански продукти ...