Обявен е конкурс за длъжност Директор на Гимназия „Св. Климент Охридски” – Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Със заповед на Началника на Регионалния инспекторат по образование инж. Татяна Петрова от края на месец ноември е обявен конкурс за заемане на длъжността „Директор” на Гимназия „Св. Климент Охридски” – Елхово.

Изискванията към кандидатите е да са български граждани, да отговарят на изискванията на чл. 40, ал. 4 от ЗНП, да не им е налагано дисциплинарно наказани, да имат завършено висше образование с образователно-квалификационна степен „бакалавър“ или „магистър“, да имат придобита професионална квалификация „учител“ или педагогическа правоспособност, да притежават специалност от дипломата за висше образование, позволяваща им да изпълняват нормата за задължителна преподавателска работа като Директор, да имат не по-малко от 3 (три) години учителски трудов стаж по смисъла на чл. 19, ал. 1 и ал. 2 от Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж и да притежават компютърна грамотност. Към изискванията е посочено още, че владеенето на чужд език е предимство.

Конкурса ще се проведе в три етапа, по документи, тест и интервю с кандидатите. Документите се подават в Регионален инспекторат по образованието – Ямбол, адрес: гр. Ямбол, ул. „Жорж Папазов” № 6, етаж ІІ, стая № 3, лице за контакти: Димитринка Георгиева, гл. специалист Човешки ресурси, тел.: 046 / 68 53 13, в 30-дневен срок от публикуването на обявата за конкурса.


Статията е публикувана на 12 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА