Зала за бокс отвори врати в град Елхово (+снимки)

Публикувано преди 10 месеца  |  Спорт

След близо месец подготовка на 3 юни в Елхово бе открита зала по бокс. В новото спортно съоръжение ще могат да тренират всички любители на бокса в голяма боксова зала с нов боксов ринг и круши. Желаещите да спортуват за развлечение, подгряващи тренировки и други, могат да тренират в други две по-малки зали с фитнес уреди и тежести. Залата предлага и тренировки с треньор. Записването за тренировки с треньор или с абонаментни карти се извършва на място на адрес: Гр. Елхово, ул. Цар Асен 4 или на тел: 0884006442. Работното време на залата е всеки ден.Статията е публикувана на 3 юни 2022НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Спортна легенда притесни феновете си
Баскетболната легенда Шакил О'Нийл притесни феновете си. Той публикува в Туитър снимка, на която се вижда, че ... прочетете още »
Жестокост: В Монтана тровят котки с антифриз
Поредна жестокост над животни. В Монтана тровят улични и дворни котки най-вероятно с антифриз. За по-малко от ... прочетете още »
Юристът на "Шейново": Още не може да се каже как и кога бебетата са били разменени
Досъдебното производство по случая с разменените бебета, родени в столичната АГ болница "Шейново" продължава. Към момента никой ... прочетете още »
Експерт: Нарастващите цени ни накараха да се вгледаме как управляваме личните си финанси
За 53% от европейците растящите темпове на инфлация водят до по-внимателно следене на цените. 44% казват, че ... прочетете още »
Богдан Милчев: Корупцията обхвана българските пътища
Българските пътища се превърнаха в източник на политическо шарлатанство и корупция. Това каза в "Денят започва" председателят ... прочетете още »
Експерт за цените на храните: Ако бяхме в Сахара, щяхме да внасяме пясък, такава е логиката ни
"Ако си представим хипотетично, че държавата ни се намира в Сахара, ние щяхме да внасяме пясък. Такава ... прочетете още »
Макрон ще направи обръщение към нацията
Ден след като в Националното събрание (долната камара на парламента на Франция) бяха отхвърлени два вота на ... прочетете още »
Украйна може да използва американски пилоти на Ф-16 срещу Русия
В момента се разглеждат три варианта за предоставяне на Украйна на изтребители Ф-16, по-специално с участието на ... прочетете още »