С емоционални и мили тържества ДГ „Надежда“ изпрати своите абитуриенти (+снимки и видео)

  546 | Публикувано преди 1 седмица  | Образование

С емоционални и мили тържества ДГ „Надежда“ изпрати своите абитуриенти – децата от подготвителни групи „Маргаритка“, с учителки Пенка Стоянова и Мария Куртева, пом.-възпитател Мима Чапкънова и „Щурче“ с учителки Кина Димова и Таня Кръстева, пом.-възпитател Златка Ташева и учител по музика Елена Иванова. Събитието събра деца, родители и гости в двора на детската градина, празнично украсен с цветя, балони и детски рисунки. С много усмивки и нескрити емоции, но и с малко тъга, с песни, стихотворения и красиви танци, порасналите ни вече деца, се сбогуваха с детската градина и със своите учителки и лели.

Те са завършени вече седемгодишни личности, преминали първото стъпало от дългата образователна стълбица и получили своя първи официален документ – Удостоверение за завършена подготвителна група. От мънички, плахи, неуверени и плачещи, сега те са вече пораснали, умни, уверени деца, готови да поемат по трудния, но интересен път на знанието – с тези думи се обърнаха към тях любимите учителки и им пожелаха на добър път към вълшебния свят на науката.

С шапки и тоги като истински абсолвенти, децата получиха заслужени аплодисменти и приветствие от г-жа Мария Какърова, директора на ДГ „Надежда“, която им връчи удостоверенията за преминаване в I клас. Тя им пожела да вървят по своята пътечка здрави, силни и уверени, да бъдат успешни и добри хора, родителите им да бъдат горди с техните успехи и постижения, с добрите им дела.

На добър път, мили, пораснали момичета и момчета! Обичаме ви и помним първите ви стъпки в ДГ“Надежда“, както и всички хубави моменти, през четирите години! Нека ДГ“Надежда“ бъде вашето първо стъпало, към голямата сцена на живота!

От екипа на ДГ „Надежда“Статията е публикувана на 15 юни 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »