С емоционални и мили тържества ДГ „Надежда“ изпрати своите абитуриенти (+снимки и видео)

Публикувано преди 2 години  |  Образование

С емоционални и мили тържества ДГ „Надежда“ изпрати своите абитуриенти – децата от подготвителни групи „Маргаритка“, с учителки Пенка Стоянова и Мария Куртева, пом.-възпитател Мима Чапкънова и „Щурче“ с учителки Кина Димова и Таня Кръстева, пом.-възпитател Златка Ташева и учител по музика Елена Иванова. Събитието събра деца, родители и гости в двора на детската градина, празнично украсен с цветя, балони и детски рисунки. С много усмивки и нескрити емоции, но и с малко тъга, с песни, стихотворения и красиви танци, порасналите ни вече деца, се сбогуваха с детската градина и със своите учителки и лели.

Те са завършени вече седемгодишни личности, преминали първото стъпало от дългата образователна стълбица и получили своя първи официален документ – Удостоверение за завършена подготвителна група. От мънички, плахи, неуверени и плачещи, сега те са вече пораснали, умни, уверени деца, готови да поемат по трудния, но интересен път на знанието – с тези думи се обърнаха към тях любимите учителки и им пожелаха на добър път към вълшебния свят на науката.

С шапки и тоги като истински абсолвенти, децата получиха заслужени аплодисменти и приветствие от г-жа Мария Какърова, директора на ДГ „Надежда“, която им връчи удостоверенията за преминаване в I клас. Тя им пожела да вървят по своята пътечка здрави, силни и уверени, да бъдат успешни и добри хора, родителите им да бъдат горди с техните успехи и постижения, с добрите им дела.

На добър път, мили, пораснали момичета и момчета! Обичаме ви и помним първите ви стъпки в ДГ“Надежда“, както и всички хубави моменти, през четирите години! Нека ДГ“Надежда“ бъде вашето първо стъпало, към голямата сцена на живота!

От екипа на ДГ „Надежда“



Статията е публикувана на 15 юни 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА