С емоционални и мили тържества ДГ „Надежда“ изпрати своите абитуриенти (+снимки и видео)

Публикувано преди 4 месеца  |  Образование

С емоционални и мили тържества ДГ „Надежда“ изпрати своите абитуриенти – децата от подготвителни групи „Маргаритка“, с учителки Пенка Стоянова и Мария Куртева, пом.-възпитател Мима Чапкънова и „Щурче“ с учителки Кина Димова и Таня Кръстева, пом.-възпитател Златка Ташева и учител по музика Елена Иванова. Събитието събра деца, родители и гости в двора на детската градина, празнично украсен с цветя, балони и детски рисунки. С много усмивки и нескрити емоции, но и с малко тъга, с песни, стихотворения и красиви танци, порасналите ни вече деца, се сбогуваха с детската градина и със своите учителки и лели.

Те са завършени вече седемгодишни личности, преминали първото стъпало от дългата образователна стълбица и получили своя първи официален документ – Удостоверение за завършена подготвителна група. От мънички, плахи, неуверени и плачещи, сега те са вече пораснали, умни, уверени деца, готови да поемат по трудния, но интересен път на знанието – с тези думи се обърнаха към тях любимите учителки и им пожелаха на добър път към вълшебния свят на науката.

С шапки и тоги като истински абсолвенти, децата получиха заслужени аплодисменти и приветствие от г-жа Мария Какърова, директора на ДГ „Надежда“, която им връчи удостоверенията за преминаване в I клас. Тя им пожела да вървят по своята пътечка здрави, силни и уверени, да бъдат успешни и добри хора, родителите им да бъдат горди с техните успехи и постижения, с добрите им дела.

На добър път, мили, пораснали момичета и момчета! Обичаме ви и помним първите ви стъпки в ДГ“Надежда“, както и всички хубави моменти, през четирите години! Нека ДГ“Надежда“ бъде вашето първо стъпало, към голямата сцена на живота!

От екипа на ДГ „Надежда“Статията е публикувана на 15 юни 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »