Изнесен урок за безопасност на движението по пътищата в ПГ “Стефан Караджа“ гр. Елхово (+снимки)

  498 | Публикувано преди 2 месеца  | Образование

В периода 20.06 – 22.06.2022 год. в Професионална гимназия “Стефан Караджа“ гр. Елхово, педагогически специалисти и служители от Районно управление „Полиция“ – гр. Елхово, изнесоха пред ученици, презентации с образователен, информационен и популяризиращ характер за ефективното противодействие на пътнотранспортния травматизъм и поведението на учениците, като участници в  движението по пътищата през лятната ваканция. Беше показано оборудването на полицейски автомобил с уреди с които се  осъществява  контрол на водачите на моторни превозни средства.

Мероприятията са организирани по инициатива на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, като датата 29.06.2022 год. е обявена с решение на Министерския съвет за Ден на безопасността на движението по пътищата.Статията е публикувана на 22 юни 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »