РУ Елхово издирва Слави Дянков на 66-години

  3 065 | Публикувано преди 1 месец  | Криминално

По молба на близките РУ-Елхово издирва Слави Димитров Дянков, на 66 години от Елхово. По данни на брат му, мъжът е в неизвестност от 3-4 месеца.

Слави Димитров Дянков е висок около 175 сантиметра, с нормално телосложение, с пъстри очи, с дълга силно прошарена, почти бяла коса.

Призовават се гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, да помогнат за издирването, като се обадят на телефони 112, 047888311 или в най-близкото районно управление на МВР.Статията е публикувана на 28 юни 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »