Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ финишира втори в кръг от Европейския шампионат по Супермото в Чехия

Публикувано преди 8 месеца  |  Спорт

Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ с КТМ се класира на второ място в клас S3 в поредния кръг от Европейския шампионат по Супермото във Високе мито (Чехия). Той завърши и в двата манша след победителя Джани Каторк (Франция) и пред естонеца Карл Так, който финишира трети.

Тази година Живко Иванов се състезава в кръговете от Републикански, Източноевропейски и Европейския шампионат по Супермото. Следващата му изява ще бъде на 24 юли в Турция като старта там ще е от Източноевропейският шампионат.

2021 година бе една от най-успешните за елховския мотосъстезател. В Супермото клас – SM Junior – 85 сс, Живко Иванов бе Републикански шампион за трети път, вицеевропейски шампион за втори път, както и източно европейски шампион при 85 кубиковите мотори.Статията е публикувана на 12 юли 2022НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Станимир Илчев: Таван на цените е крайно нежелателно да се въвежда, таван на надценката също е хлъзгава плоскост
Трябва да си решим проблема с дефицита, а не да спринтираме към еврозоната. Това заяви в предаването ... прочетете още »
Иван Гешев в Брюксел: Темите са "неправомерния политически натиск" и "зловредното чуждо влияние"
Главният прокурор Иван Гешев е на работно посещение в Европейския парламент в Брюксел, съобщиха от държавното обвинение ... прочетете още »
Русия заплаши да бомбардира Хага
Резервният президент на Русия Дмитрий Медведев през почивката между първата и втората чашка разкритикува съда в Хага ... прочетете още »
Тодор Тагарев: Ясно е, че ако Кремъл постигне целите си в Украйна, няма да се спре там. Важно е Путин да бъде спрян
Държави членки на Европейския съюз постигнаха споразумение за съвместна доставка на боеприпаси за Украйна. "Това е много ... прочетете още »
Иновативен проект на гръцки остров с цел премахване на пластмасовите бутилки
Започна нов иновативен екологичен проект на гръцкия остров Алонисос, при който се използва питейна вода от чешмата, ... прочетете още »
СИРИЗА скъсява дистанцията от Нова демокрация
Разликата между управляващата партия в Гърция "Нова демокрация" и СИРИЗА е намаляла до 3,6 процента, според проучване, ... прочетете още »
Спортна легенда притесни феновете си
Баскетболната легенда Шакил О'Нийл притесни феновете си. Той публикува в Туитър снимка, на която се вижда, че ... прочетете още »
Жестокост: В Монтана тровят котки с антифриз
Поредна жестокост над животни. В Монтана тровят улични и дворни котки най-вероятно с антифриз. За по-малко от ... прочетете още »