За три дни по пътищата в областта са установени 205 нарушения

  383 | Публикувано преди 4 седмици  | Криминално

За времето от 11 до 14 юли от контролните органи на ОДМВР-Ямбол, в хода на полицейски операции за осигуряване безопасността на движението по пътищата са проверени 488 МПС и 568 водачи и пътници. За констатираните нарушения на място са съставени 22 акта за установени административни нарушения и са издадени 183 фиша. Установени са 2 неправоспособни водачи и шест водачи, седнали зад волана след употреба на наркотични вещества. Връчени са 20 електронни фиша и са изготвени 11 заповеди за прилагане на принудителни административни мерки /ЗППАМ/(отнеманe на СУМПС и/или прекратяване на регистрация на МПС).

През изминалите три дни на територията обслужвана от ОДМВР- Ямбол няма регистрирани тежки пътнотранспортни произшествия.

Продължават дейностите на контролните органи за повишаване безопасността на движението по пътищата и ограничаване предпоставките за възникване на пътнотранспортни произшествия.Статията е публикувана на 14 юли 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »