Откриха незаконно поставени знаци, водещи към частен паркинг преди „Лесово“

  1 034 | Публикувано преди 4 седмици  | Криминално

Откриха незаконно поставени знаци, водещи към частен паркинг в района на „Лесово“, съобщиха от полицията.

В ОД на МВР е бил получен сигнал, че на републиканския път I-7, пред частeн паркинг отдясно преди пункта, са поставени знаци, указващи ред за навлизане в паркинга и на практика подвеждащи шофьорите.

При предприетата на 14 юли проверка на място, главен инспектор Тодор Мишинев, началник на сектор „Пътна полиция“, установил поставени последователно конфигурации пътни знаци – Т6-Пътно превозно средство, за което се отнася знакът със символ за товарен автомобил; за автомобил и за автобус, Т11-Посока към обект-надясно; Д 20-Платен паркинг), и уведомил за констатираното Областното пътно управление.

При извършената съвместна проверка в базата данни за въведената организация на движение в пътния участък на управлението станало ясно, че за посоченото място е предвиден само един пътен знак „Д 19-Паркинг“, а описаните табели са поставени незаконосъобразно.

В присъствието на главния секретар на МВР Петър Тодоров, който е в командировка в региона във връзка със стартиралите съвместни контролни действия на граничните пунктове „Капитан Андреево“, „Лесово“ и „Малко Търново“, неправомерно поставените пътни знаци бяха демонтирани. Статията е публикувана на 16 юли 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »