Живко Иванов спечели второ място в Турция

Публикувано преди 8 месеца  |  Спорт

Живко Иванов от RacingClub Elhovo с КТМ зае второто място в третия кръг на Балканския шампионат по Супермото в Ушак, Турция в клас S3. Победител стана представителят на домакините Арес Бенгич, който се състезава успешно и в пистовия шампионат на Балканите.

Само преди 2 седмици Живко Иванов завърши втори в кръг от Европейския шампионат по Супермото в Чехия.

Тази година Живко Иванов се състезава в кръговете от Републикански, Източноевропейски и Европейския шампионат по Супермото. Следващата му изява ще бъде на 24 юли в Турция като старта там ще е от Източноевропейският шампионат.

2021 година бе една от най-успешните за елховския мотосъстезател. В Супермото клас – SM Junior – 85 сс, Живко Иванов бе Републикански шампион за трети път, вицеевропейски шампион за втори път, както и източно европейски шампион при 85 кубиковите мотори.Статията е публикувана на 27 юли 2022НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Поредна спецакция на МВР, този път в Сандански и Кресна
В ход е специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността и опазване на обществения ред и противодействие ... прочетете още »
В Бургас: Глутница бездомни кучета стресира хората всяка сутрин
Глутница бездомни кучета стресират бургазлии в ранните часове на деня. За това сигнализираха притеснени жители на кв ... прочетете още »
Пригожин предупреди за мащабна украинска контраофанзива
Босът на руските наемници от "Вагнер" Евгений Пригожин предупреди руския министър на отбраната Сергей Шойгу в писмо, ... прочетете още »
Проф. Румен Кънчев: Дългосрочната стратегия на Пекин  се състои в това да бъде световен лидер
Американците не бързат, гледат украинците да не дават големи жертви, за да може Русия да влезе в ... прочетете още »
Министърът на петрола на Венецуела Тарек Ел Айсами подаде оставка
Министърът на петрола на Венецуела Тарек Ел Айсами подаде оставка в понеделник, след като прокурори започнаха разследване ... прочетете още »
"Ню Йорк Таймс": Китай спасява Русия
Американският вестник "Ню Йорк Таймс" изброява някои от най-ярките примери за сътрудничество между Русия и Китай, което ... прочетете още »
Нерегламентирано сметище трови водата на река, използвана и за питейни нужди
Поредно нерегламентирано сметище край мездренско село. Този път обаче става дума и за изхвърлени животински трупове. Опасните ... прочетете още »
След проверката на НАП в Дубай: 4 ревизии установиха неизплатени задължения в размер на 131 290 лв
Националната агенция за приходите е приключила проверките на 21 от общо 23 българи за които през 2021 ... прочетете още »