Живко Иванов спечели второ място в Турция

  529 | Публикувано преди 2 седмици  |  Спорт

Живко Иванов от RacingClub Elhovo с КТМ зае второто място в третия кръг на Балканския шампионат по Супермото в Ушак, Турция в клас S3. Победител стана представителят на домакините Арес Бенгич, който се състезава успешно и в пистовия шампионат на Балканите.

Само преди 2 седмици Живко Иванов завърши втори в кръг от Европейския шампионат по Супермото в Чехия.

Тази година Живко Иванов се състезава в кръговете от Републикански, Източноевропейски и Европейския шампионат по Супермото. Следващата му изява ще бъде на 24 юли в Турция като старта там ще е от Източноевропейският шампионат.

2021 година бе една от най-успешните за елховския мотосъстезател. В Супермото клас – SM Junior – 85 сс, Живко Иванов бе Републикански шампион за трети път, вицеевропейски шампион за втори път, както и източно европейски шампион при 85 кубиковите мотори.Статията е публикувана на 27 юли 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »