Коледен концерт на талантливите деца от ОДК Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес в препълнения салон на Читалище „Развитие” се проведе превърналия се в традиция коледен концерт на талантливите деца от ОДК Елхово, който бе с начален час 17.30 часа. Близо час и половина възпитаниците на ОДК Елхово се представяха своя талант и обич към традиционното и българското. Със своите танци децата към ОДК – Елхово, пожелаха на гостите весели коледни и новогодишни празници.

Освен децата на ОДК Елхово в шоу спектакъла взеха участие и Коледарската група към Етнографско – археологически музей – Елхово, Вокална група на деца към ЦДГ Надежда. След края на представянето кметът на община Елхово Петър Киров, поднесе цветя към участниците в концерта. От ръководството на ОДК – Елхово не скриха благодарностите си към ръководството на община Елхово за организираното коледно парти на всички участници в концерта.

ДК създава условия за подготовка и изява на талантливите и даровити деца в областта на науката и изкуството, организира колективни и индивидуални форми и изяви на общинско, регионално, национално и международно ниво. Към извънучилищното звено и Сдружението към него функционират групи по англ. език, детско-юношески танцов ансамбъл “ Яница “, мажоретен състав и групи по аеробика, вокална група, група по народно пеене, школа по пиано, школа по живопис, литературен кръжок и „Приятели на книгата „ школа по математика , групи по футбол и лека атлетика , в които участват около 400 деца . Многобройни са участията и успехите на възпитаниците на ОДК. Комплексът осигурява на децата в Елхово богат и разнообразен извънучилищен живот, задоволява желанията и потребностите на различни групи деца.[nggallery id=“280″]


Статията е публикувана на 19 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА