Стартира седмицата на пожарната безопасност в Елхово (+снимки)

Публикувано преди 3 седмици  |  Общество

В първия ден от празничната седмица, от 10:00 часа, в сградата на пожарна служба,  се проведе тържествено събрание с целия личен състав на РСПБЗН – Елхово във връзка с честването на професионалния празник на служителите от ГДПБЗН – МВР – 14 септември. Веднага след това Аархиерейски наместник ставрофорен иконом Николай Клюнков
отслужи молебен за здраве на всички действащи служители от РСПБЗН – Елхово и техните семейства. Той поздрави служителите с думите: „Вашата професия е кауза и всеотдайност. Всички ние сме свидетели на ежедневни бедствия и пожари, а без вашите помощ, професионализъм и саможертва населението ни би било обречено“.  Осветен бе и традиционният курбан, който събра началникът на елховската пожарна главен инспектор Стоян Тенев и всички действащи служители.

Утре, 13-ти септември, ще се проведе среща с ветерани огнеборци, в деня на празника – 14 септември, от 9:00 часа, на централния площад, е предвидена демонстрация пред обществото на тактико-техническите способности на силите и средствата за реагиране при пожари, бедствия и извънредни ситуации.Статията е публикувана на 12 септември 2022Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Регионална дирекция „Гранична полиция“ - Елхово обяви нови вакантни длъжности
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за 8 вакантни длъжности: 3 (три) вакантни длъжности: СЧЕТОВОДИТЕЛ в сектор ... прочети още »
Пълна зала и силни аплодисменти посрещнаха Виктор Калев в Елхово (+снимки)
„Поклон, аплодисменти и това е“ каза Виктор Калев в едно от своите изпълнения. Но не беше само ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на учителя
На 5-ти октомври у нас и в още над 100 страни по света се отбелязва Денят на ... прочети още »
Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол
По неофициална информация в 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „Продължаваме ... прочети още »
Актьорът Виктор Калев ще „завърти” плочата на живота си за първи път в Елхово
ПК „АЖУР ПИКО”, Културна организация „Арт ателие” и НЧ „Развитие – 1893“ представят „ГРАМОФОНЪТ” АВТОРСКИ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ НА ... прочети още »
Във вторник се ограничава движението по част от магистрала „Тракия“
На 4 октомври - вторник, от 8 ч. до 20 ч., в двете посоки ще бъде ограничено ... прочети още »