Предстои третото редовно заседание на ОбС Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Третото редовно заседание на ОбС-Елхово ще се проведе утре – четвъртък 22.12.2011 г. от 9.00 часа в заседателната зала (стая 15) на община Елхово. В поканата за свикването на общинската сесия са предвидени двадесет и пет точки за разглеждане, като част от точките са за изменения на наредби 2, 10 и 14, както и окончателна актуализация на сборния бюджет на община Елхово и поименния списък за капиталови разходи за 2011 г.

В списъка от предложения дневен ред в поканата за свиканото заседание присъства и докладна записка относно определяне размера на такса битови отпадъци в гр.Елхово и населените места на община Елхово за 2012 година. В дневния ред е предложена и докладна записка за определяне на реда и условията за провеждане на нов конкурс за управител на МБАЛ “Св.Иван Рилски” ЕООД и назначаване на комисия за провеждане на конкурса съгласно изискванията на Наредбата за условията и реда за провеждане на конкурси за възлагане на управлението на лечебни заведения по закона за лечебните заведения.

Пълен списък с всички докладни може да бъдат разгледани на сайта на община Елхово на адрес: http://elhovobg.org/ob_savet/predstoiashto.php?subaction=showfull&id=1324022957&archive=&start_from=&ucat=&


Статията е публикувана на 21 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА