Юношите на ОФК Елхово са едноличен лидер в зона Бургас след четири поредни победи

Публикувано преди 2 години  |  Спорт

Юношите на ОФК Елхово са едноличен лидер след изключително убедителното си представяне в първенството на зона Бургас в младшата възрастова група. Отборът воден от Росен Петров стартира с три минимални победи с 1:0 срещу съставите на ФК „Бургас спорт“ – Бургас, ФК „Звезденбург“ – Бургас и Поморие, като две от тези победи са като гост съответно над съставите на ФК „Бургас спорт“ и Поморие.

На стадиона в Елхово – ОФК Елхово днес победи гостите от Созопол с резултат 2:0. Това бе четвърти пореден успех в първенството, като след изиграните общо 240 минути състава на ОФК Елхово няма допуснато попадение и е едноличен водач с 12 точки.

В шампионата на зона Бургас участват общо 8 отбора, като останалите съперници на ОФК Елхово ще бъдат ФК „Нефтохимик 1962“ – Бургас, Карнобат и „Ропотамо“ – Приморско. Първенството стартира на 24 септември, като последният 7ми кръг от този полусезон ще завърши по програма на 13 ноември, когато ОФК Елхово ще посрещне тук в град Елхово състава на ФК „Нефтохимик 1962“ – Бургас. Следващата среща на ОФК Елхово ще бъде на 30 октомври в град Приморско срещу Ропотамо.


Статията е публикувана на 22 октомври 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА