Общинският съветник Николай Славчев направи дарение на ЦДГ „Надежда“

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Приятно бяха изненадани децата от коледарската група и техните учители при ЦДГ „Надежда” гр. Елхово от общинския съветник Николай Славчев. Впечатлен от коледарския и сурвакарски поздрав за общинския съвет и Община Елхово, той е решил да дари възнаграждението си като общински съветник за децата. На 23 декември, заедно с инж. Христо Петев посетиха детската градина, срещнаха се с децата и техните учители Станка Николова, Иванка Минева, Пенка Стоянова и г-жа Какърова – Директор на детската градина, споделиха се впечатления, изказаха се благодарности, направиха снимки за спомен. Децата им подариха сурвакници и картички, ръчно изработени.

„Усеща се в детската градина духът на българската християнска традиция. Изключително съм впечатлен от това, което показаха децата, от желанието и отговорността, с които възродиха обичая коледуване” – сподели г-н Славчев.

Учителите благодариха, като споделиха, че оценяват високо жеста на г-н Славчев. Те са удовлетворени от постигнатото с децата, от взаимната работа с родителите, но винаги се очаква с трепет и вълнение оценката на хората, за които е предназначен поздрава, защото това е признание за добре свършена работа.[nggallery id=“290″]


Статията е публикувана на 24 декември 2011

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА