37 години ДГ“Надежда“ (+снимки)

Публикувано преди 1 година  |  Образование

Деца и учители, с помощта на родителите, отбелязаха празнично 37-я рожден ден на детската градина – на 5.11.1985 година, тя отвори врати, за първи път. Приготовленията започнаха отрано, а дейностите, посветени на празничния ден, бяха през цялата , изминала седмица. Надписи, балони и картички с послания, украсиха детските занимални! Децата рисуваха, изработиха си покани, красиви торти от пластелин, направиха празнични букети във ваза и красива саксия с отпечатък от детските ръчички, апликираха празнични балони! Учителите записаха музикални изпълнения на децата, които показаха на родителите, в групите! Почерпки и много подаръци, получиха децата от всички групи, от своите родители и учители! Имаше още много интересни дейности, забавни игри! Музика и танци съпътстваха тържествата. Децата организираха и празник на куклите си, в център „Семейство“, което беше много весело! Празничното настроение беше през целия ден!

Пожелания за здраве, да пребъде детската градина, да бъдат пълни групите с усмихнати и щастливи деца, родителите им да бъдат спокойни, че са в добри ръце – това си пожелаваха учители и служители!

„Честита годишнина, скъпи учители и служители, милеещи за развитието на ДГ “Надежда“, за нейното име и бъдеще! Работете така, че след време, обръщайки се назад, да се радвате на обич, на уважение, на признателност, да се гордеете с постигнатото! Благодарение на вас, всяко дете и родител, с умиление да казва: „Това е моята детска градина! А това са моите първи, любими учители! Продължавайте да допълвате с интересни дейности и събития, прекрасната приказка „Надежда“! Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, с грижа и внимание към всяко дете и родител! Бъдете любими Учители!“ – отправи своя поздрав г-жа Мария Какърова, директор на ДГ „Надежда“!


Статията е публикувана на 7 ноември 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА