37 години ДГ“Надежда“ (+снимки)

Публикувано преди 4 седмици  |  Образование

Деца и учители, с помощта на родителите, отбелязаха празнично 37-я рожден ден на детската градина – на 5.11.1985 година, тя отвори врати, за първи път. Приготовленията започнаха отрано, а дейностите, посветени на празничния ден, бяха през цялата , изминала седмица. Надписи, балони и картички с послания, украсиха детските занимални! Децата рисуваха, изработиха си покани, красиви торти от пластелин, направиха празнични букети във ваза и красива саксия с отпечатък от детските ръчички, апликираха празнични балони! Учителите записаха музикални изпълнения на децата, които показаха на родителите, в групите! Почерпки и много подаръци, получиха децата от всички групи, от своите родители и учители! Имаше още много интересни дейности, забавни игри! Музика и танци съпътстваха тържествата. Децата организираха и празник на куклите си, в център „Семейство“, което беше много весело! Празничното настроение беше през целия ден!

Пожелания за здраве, да пребъде детската градина, да бъдат пълни групите с усмихнати и щастливи деца, родителите им да бъдат спокойни, че са в добри ръце – това си пожелаваха учители и служители!

„Честита годишнина, скъпи учители и служители, милеещи за развитието на ДГ “Надежда“, за нейното име и бъдеще! Работете така, че след време, обръщайки се назад, да се радвате на обич, на уважение, на признателност, да се гордеете с постигнатото! Благодарение на вас, всяко дете и родител, с умиление да казва: „Това е моята детска градина! А това са моите първи, любими учители! Продължавайте да допълвате с интересни дейности и събития, прекрасната приказка „Надежда“! Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, с грижа и внимание към всяко дете и родител! Бъдете любими Учители!“ – отправи своя поздрав г-жа Мария Какърова, директор на ДГ „Надежда“!Статията е публикувана на 7 ноември 2022ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара
На 4 декември почитаме Света Великомъченица Варвара. В православието Св. Варвара се счита за покровителка на починалите от внезапна смърт – ... прочети още »
Заловиха нелегални мигранти, превозвани в линейка (+снимки)
Районна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа К.К. Той е обвинен за това, че ... прочети още »
Патронен празник на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово (+снимки)
В годината, в която се навършват 300 години от рождението на Паисий Хилендарски и 260 години от ... прочети още »
Две повдигнати обвинения срещу грузинец за трафик на мигранти след пътен инцидент с 18 мигранти близо до град Елхово
На 30 ноември, около 19 часа, непосредствено преди град Елхово, джип с мигранти, следван от служители на ... прочети още »
Полицията в град Елхово иззе две хартиени пликчета съдържащи метамфетамин при проверка
Вчера, в град Елхово, в хода на полицейска операция е спрян за проверка лек автомобил, управляван от ... прочети още »
МИГ – Елхово-Болярово се срещна с ученици от Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово
На 28 ноември 2022 година, в два от кабинетите на ПГ „Св. Климент Охридски“, представители на Местна ... прочети още »