Утре 7 Ноември – Предстоят срещи на двата отбора от Елхово в Областната футболна група

Публикувано преди 13 години  |  Спорт

Утре 7 Ноември – Неделя, двата Елховски отбора ще играят своите мачове. На градския стадион „Стефан Караджа” в Елхово, ОФК Елхово приема отбора на Тракиец Кукорево от 11:00 часа. И двата отбора са с по четири победи, но Елховци са без загуба до този момент за разлика от Кукоревци. При победа на съгражданите ни от Елхово те ще съберат актив от 17 точки и ще затвърдят лидерското си място в Обслатна футболна група мъже „Ямбол-юг“.
Другия наш представител, Тунджа-спорт по програма трябваше да играе срещу отбора от Тенево, но поради отказване на теневци ще бъде записан служебен резултат в ползва на отбора от Елхово – 0:3. Това отказване ще помогне на Тунджа-спорт да изигрaе отложената среща от 6-ти кръг, срещу отбора на от с. Роза и така утре 7 Ноември – Неделя, ФК “Спортист” – Роза, които по програма почиваха през този уикенд ще играят срещу представителя от Елхово – Тунджа-спорт в 14:30 в с. Роза.
Прогнозата за времето за утре е пролетна, а това е обещаващо за евентуалния зрителски интерес и към двата престоящи двубоя на нашите отбори в Областната футболна група.


Статията е публикувана на 6 ноември 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА