Ремонтът на път I-7 на територията на Ямболска област ще продължи поне още седмица

Публикувано преди 4 месеца  |  Общество

Ремонтът на път I-7 на територията на Ямболска област ще продължи поне още седмица. По предварителен план дейностите трябваше да приключат до края на ноември. Запазват се трасетата на обходните маршрути.

Неподходящите метеорологични условия налагат дейностите по десеткилометровия участък, който е в ремонт да продължат, уточни директорът на областното пътно управление в Ямбол Галин Костов. Извършва се фрезоване и преасфалтиране на най-компрометираните участъци, изграждат се банкети и оформят канавките, премахва се и крайпътната растителност в района.

Костов посочи: „След като приключи ремонтът на пътя, ще бъде положена маркировка и чак тогава ще бъде пуснат в експлоатация, без маркировка няма да бъде пуснат, тъй като това е сезонът на мъглите.

Обходният маршрут за тежкотоварните автомобили е през селата Калчево – Стефан Караджово – град Болярово и до Елхово се включват към път 1-7. За леките автомобили маршрутът е през селата Калчево и Симеоново до разклона за село Тенево.

източник: bnr.bgСтатията е публикувана на 5 декември 2022НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Спукан водопровод спря движението на влакове на пловдивскатa гара
Преустановено е движението на влакове в гара Пловдив поради спукан водопровод, съобщиха от пресцентъра на Национална компания ... прочетете още »
48 кандидат-депутати са с досиета към Държавна сигурност
48 са кандидатите за депутати, които са с досиета към Държавна сигурност (ДС), включени в партийните листи ... прочетете още »
Китай е най-сериозният противник на САЩ! Пентагонът се готви за война
Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединените щати генерал Марк Мили предупреди, че "Китай е най-сериозният ... прочетете още »
Германия: Путин трябва да бъде арестуван
Германският външен министър Аналена Бербок заяви днес, че подкрепя решението на Международния наказателен съд да издаде заповед ... прочетете още »
За фронта! Финландия одобри 14-и пакет с отбранителна помощ за Украйна
Финландският министър на отбраната Анти Кайконен съобщи, че президентът на Финландия Саули Нинистьо току що е одобрил ... прочетете още »
Славена Вътова блести в шармантна рокля (СНИМКИ)
Една от най-големите красавици свързани със спорта Славена Вътова зарадва феновете си в социалните мрежи със снимки, ... прочетете още »
Със 120 000 лева измамиха земеделци в Пловдивско
Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняема 54-годишна жена, измамила земеделски производители с общо 120 000 лева ... прочетете още »
Санкциите оставиха руските лекари без учебни трупове
В Русия поради санкциите лекарите нямат достатъчно учебни трупове, за да практикуват нови умения, става ясно от ... прочетете още »