Елхово бе домакин на турнир по тенис на маса за любители

Публикувано преди 1 месец  |  Спорт

На 30 декември, в спортната зала на град Елхово, се проведе рождествено-новогодишен турнир по тенис на маса за любители.

Организатор на спортната проява е Георги Димитров, който със съдействието на Община Елхово и редица спонсори осъществява турнира.

Играха се квалификации в четири групи от по пет участника, като първите двама от всяка група излязоха към основна схема на директни елиминации.

Състезанието бе наблюдавано от кмета на Община Елхово, г-н Петър Киров и от още около 60 зрителя.

Турнирът бе спечелен от Георги Димитров, а след него на второ място се нареди Антон Стойков. Трети в класирането застана Константин Минков. Четвъртата позиция остана за Станимир Сотиров. Всички те получиха награди – календар, бележник и химикалка от Община Елхово и тениски, предоставени от организаторите, благодарение на събраните от спонсорите средства. За участниците бяха осигурени топли и студени напитки.

Радвам се, че имахме възможност за подобна среща. В залата имаше много хора, което е прекрасно. За нас, състезателите, беше истинско удоволствие. Получи се добро съревнование, което ни донесе наслада, вълнуващи моменти по време на надпреварата и най-вече морално удовлетворение. Благодаря на всички, които помогнаха за провеждането на това спортно събитие“, сподели Георги Димитров.Статията е публикувана на 31 декември 2022


ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Празнуваме Петльовден по стар стил
Днес, 2 февруари, според народните вярвания се празнува Петльовден, а заради разликата в Грегорианския и Юлианския календар ... прочети още »
ОДК-Елхово стартира детски конкурс на тема „От Баба Марта до Първа пролет”
Скъпи приятели, от днес стартира общинския конкурс „От Баба Марта до Първа пролет” за ръчно изработени мартеници, ... прочети още »
Църквата отбелязва мъченик Трифон, славен като светец лечител
Българската православна църква почита на 1 февруари паметта на Свети Трифон, живял праведно и загинал мъченически заради ... прочети още »
Започва междусрочната ваканция, за първи път ще е пет дни, а не само един
За първи път през 2023 година междусрочната почивка за учениците ще бъде не един, а пет дни ... прочети още »
Театралният сезон в Елхово открива с комедията ”Кафе с претенция” на Театър „Българска армия”
НЧ „Развитие” Елхово, Театър „Българска армия” и Арт ателие Ви канят на „Кафе с претенция” Заповядайте на ... прочети още »
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Националната агенция ... прочети още »