Обърнал се тир затруднява движението в района на село Голямо Крушево

Публикувано преди 1 месец  |  Криминално

Ограничено е движението по пътя между Болярово и Бургас в района на село Голямо Крушево заради препречил част от пътното платно тир. Инцидентът е станал около 10:30 часа, потвърди говорителят на Областната дирекция на МВР в Ямбол Татяна Павлова.

По първоначални данни тежкотоварният автомобил е поднесъл на заледен участък и е самокатастрофирал. Няма пострадали. В момента се извършва изтеглянето на камиона и се очаква движението да бъде освободено. Екип на пътна полиция регулира трафика на мястото.

Движението се пренасочва през обходен маршрут Елхово – Ямбол – Стефан Караджово – в посока Бургас и обратно в посока Болярово. Трафикът на леките автомобили ​се осъществява двупосочно в едната лента в участъка на инцидента, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.Статията е публикувана на 8 февруари 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Жестокост: В Монтана тровят котки с антифриз
Поредна жестокост над животни. В Монтана тровят улични и дворни котки най-вероятно с антифриз. За по-малко от ... прочетете още »
Юристът на "Шейново": Още не може да се каже как и кога бебетата са били разменени
Досъдебното производство по случая с разменените бебета, родени в столичната АГ болница "Шейново" продължава. Към момента никой ... прочетете още »
Експерт: Нарастващите цени ни накараха да се вгледаме как управляваме личните си финанси
За 53% от европейците растящите темпове на инфлация водят до по-внимателно следене на цените. 44% казват, че ... прочетете още »
Богдан Милчев: Корупцията обхвана българските пътища
Българските пътища се превърнаха в източник на политическо шарлатанство и корупция. Това каза в "Денят започва" председателят ... прочетете още »
Експерт за цените на храните: Ако бяхме в Сахара, щяхме да внасяме пясък, такава е логиката ни
"Ако си представим хипотетично, че държавата ни се намира в Сахара, ние щяхме да внасяме пясък. Такава ... прочетете още »
Макрон ще направи обръщение към нацията
Ден след като в Националното събрание (долната камара на парламента на Франция) бяха отхвърлени два вота на ... прочетете още »
Украйна може да използва американски пилоти на Ф-16 срещу Русия
В момента се разглеждат три варианта за предоставяне на Украйна на изтребители Ф-16, по-специално с участието на ... прочетете още »
Президентът на Тайван отива в САЩ
Президентът на Тайван Цай Инг-вен ще посети Съединените щати на път за и от Централна Америка, което ... прочетете още »