Виктор Карасалиев се присъедини към лагера на националите по бокс в Белмекен

Публикувано преди 12 години  |  Спорт

Националният отбор по бокс заминава днес за Белмекен, където ще продължи подготовката си за олимпийската квалификация в Истанбул през април. Сред тях е Виктор Карасалиев, който се състезава в категория над 91 килограма.

Припомня ме Ви, че на последният държавен личен шампионат по бокс провел се в град Плевен Виктор завърши втори, като само контузия тогава му попречи да се бори за златото. Треньор на Виктор е неговия баща Димчо Карасалиев, който е и ръководител на боксов клуб Елхово.

Към лагера на националният отбор воден от селекционера Михаил Таков , ще се присъединят и състезателите от националния отбор на Турция, които пристигат в България на 9 януари. Принципното си съгласие за подготовка в страната ни са дали и гръцките състезатели по бокс.

Като част от подготовката на националите, са предвидени спаринг срещу между състезателите на България и Турция, както и евентуално Гърция, които ще се проведат на 17 и 18 януари в Пазарджик, след което предстои и републиканско първенство по бокс, което ще се проведе в град Плевен.


Статията е публикувана на 3 януари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА