ОФК Елхово записа пета победа след 2:0 над Кукорево

Публикувано преди 13 години  |  Спорт

В мач от осми кръг на Областна група мъже „Ямбол-Юг” отбора на ОФК”Елхово” победи като домакин на градския стадион „Стефан Караджа” с 2:0 отбора от с. Кукорево – Тракиец.
Срещата се проведе пред около 200 души и предимно пролетно-летни температури за месец Ноември време. Срещата започна без очаквания домакински натиск, като предимно футболистите задържаха топката повече в средата на терена. Първия опасен удар бе пред вратата на Елхово. След разбъркване топката попадна във футболист на Кукорево и след шут около 4-5 метра, вратаря на ОФК Елхово, плонжира и изби топката с ръка. Последваха силни минути за отбора на Елхово и резултата не закъсня. В 25-та минута Елхово откри резултата за 1:0, а в 38-та минута организираха опасна атака по лявото крило и след пресечен пас и последвал удар покачиха резултата на 2:0. Така на почивката резултата бе в полза на Елхово 2:0
След подновяване на играта през второто полувреме двата отбора си размениха по едно опасно положение пред двете врати. В 53-та минута след пробив по лявото крило, сам срещу вратаря играч на Елхово пропусна да направи резултата класически. В 60-та минута след центриране на Тракиец Кукорево, техен футболист се опита да прехвърли вратаря на Елхово с глава, но за тяхно съжаление удара прехвърли и вратаря и вратата. Към края на срещата, след груба грешка в защитата на Кукорево най-младия футболист на Елхово, за съжаление пропусна шанс да отбележи и да направи победата на ОФК Елхово класическа. Така след последния съдийски сигнал резултата бе 2:0. С този успех ОФК Елхово, е със 17 точки (5 победи и 2 равни) и е лидер в класирането на Областна група мъже „Ямбол-Юг”.


Статията е публикувана на 7 ноември 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА