Тунджа-спорт падна от Роза с 9:0

Публикувано преди 13 години  |  Спорт
Днес се игра мач между съставите на ФК “Спортист” – Роза и ФК „Тунджа-спорт” – Елхово. Футболистите от Роза се поздравиха с убедителна победа срещу състава на Елхово – 9:0. Срещата се игра на стадиона в село Роза днес от 14:30 часа и бе отложен мач от 6-ти кръг по програмата на Областна група мъже „Ямбол-Юг”. Домакините водиха с резултат 6:0 на почивката между двете полувремена.
Така отбора на Роза записва своята пета победа през този сезон и събира актив от шестнадесет точки и само с една допусната загуба се намира само на точка от лидера до момента ОФК „Елхово”. Отбора на на Тунджа-спорт има натрупан актив от 6 точки и се намира на дъното на класирането.
Следващия кръг в град Елхово на градския стадион „Стефан Караджа” ще се изправят един срещу друг двата Елховски отбора. Срещата ще се проведе в Събота – 13 Ноември от 14:30 часа. Символичен домакин ще бъде състава на Тунджа-спорт. Това ще бъде и последния кръг от есенния полусезон на Областна група мъже „Ямбол-Юг”. Следващите кръгове ще се играят на пролет.


Статията е публикувана на 7 ноември 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА