Първа оперативка за годината на кметът на община Болярово с кметовете и кметските наместници

Публикувано преди 12 години  |  Общество

На 5 януари 2012 година общинският кмет Христо Христов събра на първа оперативка за годината колегите си кметове и кметски наместници от населените места на общината.

В началото той пожела на всички тях, както и на жителите от поверените им населени места една по-успешна 2012 и представи новият заместник-кмет Нина Терзиева и новия секретар на общината- госпожа Мария Чанева.

След това постави по-важните и неотложни задачи за месеца. Като най-важна Христо Христов определи приемане на бюджета на общината за 2012 г. Вече предложенията са дадени и предстоят други процедури.

По-късно днес, спомена общинският кмет му предстои среща с ръководството на КЕЦ- Елхово, така че призова колегите си да поставят въпроси и проблеми, ако имат към тях. Предстоят му срещи и с ВИВАКОМ и с представители на ПУ-Болярово и ГПУ-Болярово. Към тях също призова да се поставят въпроси и искания от кметовете и кметските наместници. Друга важна среща, която предстои е с ямболските превозвачи „Дичони” и „Диачи” и на тях също ще постави въпроси, проблеми и искания. Нов договор ще се сключи и с фирмата за зимно поддържане, към тях също се налага да се поставят някои въпроси. Общинския кмет разясни и за сметосъбирането и сметоизвозването – ще се закупят нови съдове за смет тип „бобър”. Последното, което призова колегите си беше за предложения относно предстоящото обучение на кметове и кметски наместници и общинска администрация.

Отношение по отношение на проблемите на селата си и въпроси поставиха кметските наместници на Денница, Шарково, Странджа, Оман, Крайново, Камен връх, Вълчи извор, Попово, Ситово и Иглика. Основните бяха за телефонните връзки, уличното осветление пощенските услуги. На някои от въпросите Христо Христов отговори веднага, други пое ангажимент да постави пред съответните фирми.


Статията е публикувана на 5 януари 2012

Следете ни в Google News Showcase


ИЗБОРИ 9 ЮНИ 2024


НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА