Три участнички и три медала за момичета от клуба по борба в Елхово (+снимки)

Публикувано преди 1 месец  |  Спорт

Изключително представяне на три от представителките на клуб по борба „Стефан Караджа“ град Елхово на провелия се на 18 февруари държавен личен шампионат за кадетки и момичета в Стара Загора. С два златни медала триумфираха състезателките Иванина Дианова Иванова – категория 36 кг в подготвителна група и Хрисиана Николаева Христова – кат. 39 кг при момичетата. Много малко не достига на Николета Ангелова Ангелова, за да се добере до златото и тя се качва на стълбичката за второто място и сребърен медал в кат. 58 кг при момичетата.

Треньорът, Диан Иванов, продължава усилено да се грижи за подготовката на всички състезатели от клуба. За пореден път той изказа своите радост и задоволство от момичетата и тяхната амбиция да постигнат най- доброто. „И трите преминаха през изпитанията смело, атакуваха точно навреме и резултатите не закъсняха“.

При момичетата, на тепиха са излезли – 90 от 34 отбора, а във възраст подготвителни групи – 25.

Схватките и финалите са се провели в залата на 9-то Основно училище „Веселин Ханчев“ в един и същи ден.

Честито на медалистките и целия клуб!Статията е публикувана на 19 февруари 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Станимир Илчев: Таван на цените е крайно нежелателно да се въвежда, таван на надценката също е хлъзгава плоскост
Трябва да си решим проблема с дефицита, а не да спринтираме към еврозоната. Това заяви в предаването ... прочетете още »
Иван Гешев в Брюксел: Темите са "неправомерния политически натиск" и "зловредното чуждо влияние"
Главният прокурор Иван Гешев е на работно посещение в Европейския парламент в Брюксел, съобщиха от държавното обвинение ... прочетете още »
Русия заплаши да бомбардира Хага
Резервният президент на Русия Дмитрий Медведев през почивката между първата и втората чашка разкритикува съда в Хага ... прочетете още »
Тодор Тагарев: Ясно е, че ако Кремъл постигне целите си в Украйна, няма да се спре там. Важно е Путин да бъде спрян
Държави членки на Европейския съюз постигнаха споразумение за съвместна доставка на боеприпаси за Украйна. "Това е много ... прочетете още »
Иновативен проект на гръцки остров с цел премахване на пластмасовите бутилки
Започна нов иновативен екологичен проект на гръцкия остров Алонисос, при който се използва питейна вода от чешмата, ... прочетете още »
СИРИЗА скъсява дистанцията от Нова демокрация
Разликата между управляващата партия в Гърция "Нова демокрация" и СИРИЗА е намаляла до 3,6 процента, според проучване, ... прочетете още »
Спортна легенда притесни феновете си
Баскетболната легенда Шакил О'Нийл притесни феновете си. Той публикува в Туитър снимка, на която се вижда, че ... прочетете още »
Жестокост: В Монтана тровят котки с антифриз
Поредна жестокост над животни. В Монтана тровят улични и дворни котки най-вероятно с антифриз. За по-малко от ... прочетете още »