Баба Марта гостува при децата от ДГ “Надежда“ (+снимки)

Публикувано преди 3 седмици  |  Образование

Рано сутринта на първи март, усмихнати помощници на Баба Марта, вързаха мартенички за здраве и радост на родителите, които водеха децата си в ДГ“Надежда“! Пожелаваха здраве, радост, пролетно настроение! А Баба Марта събра всички деца от детската градина на общо тържество. Децата от група „Звънче“, с учители Станка Хаджиева, Грета Стоянова и помощник-възпитателка Диана Топчиева, представиха пролетен спектакъл, с непослушните Лиска и Вълчо, които скриха мартеничките на Баба Марта. Всички горски животни, загрижени, търсеха мартеничките и помогнаха, разбира се! Малките артисти изиграха ролите си с много талант, а Баба Марта /в ролята г-жа Станка Хаджиева/, разказа легендата от времето на хан Кубрат и неговия син Аспарух. Пожела на всички да са бели и червени, като мартеничките, засмени! Децата, за да я зарадват, пяха и казваха стихотворения, че сърдитата Баба Марта, може и снегове да докара! Баба Марта посети и децата от двата филиала, в селата Бояново и Маломирово и те много и се зарадваха! Изпратиха Баба Марта, усмихната и доволна, с пожелание и догодина да не ги забравя!

Честита Баба Марта! Желаем здраве, радост и пролетно настроение!Статията е публикувана на 1 март 2023НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Със 120 000 лева измамиха земеделци в Пловдивско
Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняема 54-годишна жена, измамила земеделски производители с общо 120 000 лева ... прочетете още »
Санкциите оставиха руските лекари без учебни трупове
В Русия поради санкциите лекарите нямат достатъчно учебни трупове, за да практикуват нови умения, става ясно от ... прочетете още »
Висша дипломация! Саудитска Арабия размразява отношенията си и със Сирия
Саудитска Арабия и Сирия са се споразумели да отворят отново посолствата си и да възстановят дипломатическите си ... прочетете още »
Музата на Влахович се показа по бански (СНИМКИ)
Каролина Страмаре провокира емоции в мрежата. Тя е сред дамите носителки на титлата "Мис Италия". Страмаре е ... прочетете още »
Проф. Касчиев: Няма как да минем без руски части за АЕЦ "Козлодуй"
Няма как да минем без това, поне засега, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ ядреният ... прочетете още »
Ето колко са милионерите у нас
Домакинствата у нас държат над 3 млрд. лева на депозити в банката със суми от над 1 ... прочетете още »
Си показва надмощие над Путин - свиква среща на страните от Централна Азия
Президентът на Китай Си Дзинпин свика среща на бившите съветски държави от Централна Азия в дръзка игра ... прочетете още »
Скабеева полудя заради пътуването на Зеленски до Бахмут
Олга Скабеева истеряса заради пътуването на Зеленски до Бахмут: руските войски не контролират ли “пътя на смъртта”? ... прочетете още »