Децата от ЦДГ „Здравец” – Болярово изнесоха малко представление

Публикувано преди 12 години  |  Общество

На 25 януари 2012 година, във връзка с отбелязването на 130 години от създаването на първата детска градина в Свищов „Детска мъдрост” децата от двете групи в Целодневна детска градина „Здравец”- град Болярово изнесоха малко представление пред родители и гости.

Директорът на ЦДГ Калина Гюрова приветства всички родители, както и други гости, уважили празника им и ги увери,че ги очакват приятни изненади с малките актьори.

Малката групичка представиха пред присъстващите драматизацията на приказката „Мързеливата снаха”. Под ръководството на госпожите си Стефка Палова и Галина Петкова те се справиха отлично, а малката Йорданка в ролята на галената Богданка, както и останалите участници предизвикаха заслужени аплодисменти.

Децата от по-голямата група представиха великолепно приказката за „Червената шапцица”. Те бяха великолепни в костюмите си и изиграха чудесно ролите си,благодарение на таланта си и мъдрото ръководство на учителките им Султанка Димитрова и Калина Гюрова.

Децата от ЦДГ „Здравец” се представиха наистина чудесно и бяха неотразими, което може да видите и на снимките. Предполагам, че ни предстои да видим още много техни изяви в бъдеще.


Статията е публикувана на 25 януари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА