Виктор Карасалиев отново със сребърен медал от Държавното първенство по бокс при мъжете в Плевен

Публикувано преди 12 години  |  Спорт

От 23 до 26 януари в град Плевен се проведе държавният личен шампионат по бокс. В него взе участие състезателя от боксовия клуб Елхово в тежка категория над 91 килограма Виктор Карасалиев, които се завърна отново със сребърен медал. Във финала Виктор загуби с резултат 10:7 от състезателя на боксов клуб Сторм-София Петър Белберов. На полуфинала Виктор победи Кирил Кирилов от боксов клуб Светкавица, след като противника на Виктор получи лекарска забрана.

Припомняме ви, че само преди малко повече от месец Виктор отново спечели сребърен медал, но тогава той загуби на финала служебно, отново от състезателя на Сторм-София Петър Белберов, тъй като имаше неприятното разтежение на сухожилието в лакътя.

Треньорът по бокс Димчо Карасалиев сподели специално за ElhovoNews.info, че същата контузия, която Виктор е получил на турнира през месец Декември в лакътя, все още го измъчва. „На Виктор му предстои само почивка от тук нататък, тъй като първо трябва да се справим с контузията в лакътя” сподели Димчо Красалиев. Поради контузията в лакътя, Виктор ще пропусне Mеждународен турнир по бокс Странджа.

Всички двубои от шампионата в Плевен бяха наблюдавани от националния селекционер Михаил Таков.


Статията е публикувана на 27 януари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА