Директорът на ОДП-Ямбол Стоян Драгнев е подал оставка

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Директорът на ОД на МВР в Ямбол комисар Стоян Драгнев подаде заявление за освобождаване от длъжност. На пресконференция комисар Драгнев заяви, че напуска ръководството на Ямболската полиция доброволно, по собствено желание съобщават от в-к Време.

„Постигнал съм почти всичко в професионалната си кариера през годините. Тръгнал съм от най-ниското стъпало и стигнах до директор на ОД на МВР, това е върхът, който може да постигне човек. Получил съм всички награди по Закона на МВР, всички степени на почетните знаци, благодарности, полицай на годината, лично оръжие. Никога не съм наказван. Реших сам, постигайки тези добри резултати достойно да тръгна от ръководството на дирекцията“, каза комисар Драгнев.

Комисар Стоян Драгнев беше назначен за директор на ОД на МВР в Ямбол през април 2009 година. Началото на кариерата му започва като оперативен работник по криминална линия. През 1998 е назначен за началник на Регионално звено “Полиция”. До месец април 2009 г. е бил началник отдел “Противодействие на престъпността” и заместник директор на ОД на МВР – Ямбол.


Статията е публикувана на 30 януари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА