ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

3,8 млн.лв ще вложи EVN тази година за мрежата в Ямболско

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Действията и плановете на EVN България по поддръжка и модернизиране на електроразпределителната мрежа в Ямболска област бяха тема на провелата се работна среща на областния управител Таня Димитрова с мениджмънта на дружеството. В срещата, която се проведе по искане на EVN, участие взе и заместник-областният управител на Ямбол Димитър Иванов.

Целта на работната среща е да се поддържа редовния диалог между дружеството и областния управител, като се представя актуална информация за изпълнението на инвестиционните планове на компанията за настоящата година и стратегията й за дългосрочно развитие.

128,2млн.лв. ще вложи EVN България за подобряване на качеството на електроразпределителната мрежа през 2012г., като за област Ямбол предвидената сума е 3,8 млн.лв. В региона акцент ще бъде поставен в изграждането на нови мрежи и подстанции за подсилване на мрежата и повишаване сигурността на захранване.
Сред стратегическите цели на дружеството са намаляване на технологичните загуби, повишаване качеството на работа и нови услуги за клиентско обслужване.


Статията е публикувана на 30 януари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА