ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Работна среща на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в община Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Днес в Гимназия „Св. Климент Охрдски“ – гр. Елхово се проведе работна среща на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в община Елхово. В съюза членуват всички директори на учебни заведения и детски градини в община Елхово, които почти в пълен състав бяха днес на работната среща. На нея присъства инж. Христо Петев, Йовка Драгоева, Тинка Атанасова, Мария Бързулова, Снежана Връцова, Донка Попова, Ивана Кърева, Султана Георгиева и Веска Георгиева. Гост на работната среща бе и Жана Ангелова – Главен експерт образование в община Елхово.

Преди началото на работната среща членовете на съюза връчиха цветя и символичен подарък на Йовка Драгоева, която спечели конкурса за Директор в Гимназия „Св. Климент Охрдски“ и то с най-висок резултат постигнат в конкурса от всички кандидати за пост директор в цялата ямболска област.

Темата на работната среща бе провеждане на контролна дейност в системата на народната просвета. По време на работната среща директорите на учебните заведения обсъдиха и споделиха опитът и различни практики, приложени в работата им в поверените училищата и детските заведение. Срещите са много полезни, тъй като те дават сигурност в работата на всеки един директор. На срещата директорите бяха запознати и с критериите приети от Общински съвет за даровити деца, както и с програмата на предстоящия семинар на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България.[nggallery id=“311″]


Статията е публикувана на 1 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА