ОФК Елхово (U15) завоюва също шампионска титла, но в зона Бургас »

Нови възможности за кредитиране в Елхово и региона

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Финансираща институция МФИ ДЖОБС – Група на Българска банка за развитие МФИ ДЖОБС осигурява достъп до финансиране на микро – и малки предприятия, земеделски производители, самонаети лица, занаятчии и др., които развиват или стартират бизнес на територията на страната.

В стремежа си да достигне по-близо до своите клиенти, МФИ ДЖОБС развива дейността си чрез партньорските си отношения с мрежата от бизнес центрове в страната, които имат добро географско покритие и познават добре местната икономическа среда.

От 1 януари 2012 г. Сдружение „БИЗНЕС ЦЕНТЪР – ЕЛХОВО”  официално е избран да посредничи по предоставянето на следните финансови услуги от МФИ ДЖОБС:

•    Кредити за оборотни средства до 25 000 Евро
Срока на погасяване до 24 месеца
Годишна лихва от 12 %

•    Инвестиционни кредити до 25 000 Евро
Срока на погасяване до 5 години и гратисен период до 12 месеца
Годишна лихва от 12 %

•    Финансов лизинг до 25 000 Евро
Срока на погасяване до 5 години и гратисен период до 12 месеца
Годишна лихва от 12 %

За разлика от банките, за кредит към МФИ ДЖОБС могат да кандидатстват както стари фирми така и новосъздадени фирми без каквато и да е кредитна история.
Минималния размер на предоставяното финансиране е 1500 евро.
Дружеството предлага възможност за „гъвкав“ погасителен план, съобразен с индивидуалните възможности на съответния кандидат.

Жителите на Елхово и ямболския регион могат да получат подробна информация и да се възползват от кредитните услуги на МФИ ДЖОБС, като посетят офиса на БИЗНЕС ЦЕНТЪР – ЕЛХОВО.

www.mfi.bg


Статията е публикувана на 2 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА