Информация за пътната обстановка към 9.30 часа на 6 февруари

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Републиканската пътна мрежа на територията на област Ямбол е проходима при зимни условия. Температурата около 9 часа е 0 градуса. Видимостта е нормална. Пътните настилки са мокри, поради падналия през нощта и в ранните сутрешни часове сняг. Към момента снеговалежът е преустановен над цялата ямболска област. Частична снежна покривка има в района на Ямбол и община Тунджа. В Елховско превалява изцяло дъжд.

Пътнопочистваща техника работи по почистването и опесъчаването на републиканската пътна мрежа в региона. И в този час се извършва обработване на пътните участъци по Път І – 7 по направлението Петолъчката – Могила – Окоп – ГКПП – Лесово, по Път І – 6 в посока Петолъчката – Лозенец – граница с ОПУ – Бургас, Път ІІ – 53 по трасето Сливен – Ямбол.

Дежурните екипи на ОПУ– Ямбол и пътнопочистващата фирма продължават денонощното си дежурство за съблюдаване на обстановката по пътищата в областта.

ОПУ- Ямбол апелира водачите на МПС да шофират с повишено внимание и съобразена със зимните условия скорост, да спазват въведените ограничения и да не предприемат рискови изпреварвания.


Статията е публикувана на 6 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА