Обсъдиха плана за действие при усложнена зимна обстановка в областите на югоизточна България

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Работна среща на областните управители на Ямбол, Бургас, Стара Загора и Сливен се проведе в Областна администрация Сливен. Срещата на областите от Югоизточен регион бе посветена на мерките за подобряване на координацията при бедствия, аварии и усложнена зимна обстановка.

В нея се включиха заместник-областният управител на Ямбол Димитър Иванов, колегата му от Бургас Атанас Терзиев, както и областните управители на Сливен и Стара Загора Марин Кавръков и Недялко Недялков. Институциите в Ямболски регион бяха представени от директорът на Областно пътно управление инж. Галин Костов, временно изпълняващият длъжността директор на ОД на МВР – Ямбол Георги Георгиев, началникът на сектор „Пътна полиция” Румен Славчев и представители на пътнопочистващата фирма ДЗЗД „Дианополис”.

Заедно с колегите си от другите югоизточни области участниците обсъдиха плана за действие при усложнена зимна обстановка, като всички присъстващи поеха ангажимент за екипност, координация в действията по пътно почистване и взаимопомощ между ангажираните институции.


Статията е публикувана на 7 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА