Снимки: Почерпен шофьор на ТИР се заби в канавка на Касърската чешма край Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Криминално, Снимки

Около 17:00 часа вчера, в РУ „Полиция” – Елхово е получен сигнал за това, че румънски гражданин управляващ тежкотоварен автомобил с румънска регистрация е напуснал пътното платно за движение в местност Касърска чешма в непосредствена близост до град Елхово.

ТИР-ът се е движел по посока Лесово – Елхово – Русе. Шофьора на камиона е невредим. По кабината на товарния автомобил и ремаркето има материални щети. На място на инцидента вчера е пристигнал екипа от РУ „Полиция” – Елхово. Тестът за алкохол на водача е показал положителна проба – 0,7 промила, за което на водача е съставен акт за нарушение на ЗДвП.

Около 11:00 часа днес започна операцията по изтеглянето на товарния автомобил. За целта бяха дошли два крана и един трактор, които изтеглиха тежкотоварната машина. Друг ТИР е в подобно положение от 3 денонощия в близост до село Мелница, който се очаква да бъде изтеглен в късния следобед. По неофициална информация от авариралия ТИР край село Мелница са „изчезнали” акумулаторите на превозното средство, както и около 400 литра дизелово гориво.[nggallery id=“315″]


Статията е публикувана на 9 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА