Златен и бронзов медал за деца от спортен клуб по борба „Стефан Караджа” Елхово

Публикувано преди 3 месеца  |  Спорт

Отново отлично представяне на състезателите и възпитаниците на треньора Диан Иванов от спортен клуб по борба „Стефан Караджа” град Елхово на състоялото се на 18 и 19 март държавно лично първенство по борба в град Сливен. Шампионското място, с безапелационна победа,  си извоюва Дилян Караколев в категория до 30 кг. Това представяне му донесе и златния медал и го изкачи на почетната стълбица за награждаването. Изключително добро представяне направи и Атанас Гендов в категория до 38 кг и спечели бронзовото отличие в шампионата.

В надпреварата участие взе и Васиян Чавдаров. Той показа завидни умения, но не успя да се класира за медал и в крайното класиране се нареди на пето място.

Сливен посрещна държавния личен шампионат за деца в зала „Васил Левски“,  а състезанието бе без толеранс в категориите. 245 състезатели от 56 клуба стартираха на шампионата за деца по свободна борба, втора група.

Това е поредното участие на елховския клуб по борба и поредното отлично представяне. Постоянството и усилената работа на треньор и състезатели дават своя повече от добър резултат.Статията е публикувана на 22 март 2023

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Адв. Ивайло Дерменджиев е притеснен от паралелната държава
Паралелната държава ме изумява и притеснява. За да има сигурност, да идват инвеститори и да вървим напред, ... прочетете още »
"Шалом" няма претенции към България за периода 1940 - 1944 година
Организацията на евреите в България “Шалом” и нейното ръководство няма, не е имала и няма да има ... прочетете още »
Тихомир Стойчев: Кой ще защити останалия жив от Братя Галеви?
Кризата у нас – политическа и икономическа, започна да рефлектира и в отношенията в криминалните среди. Това ... прочетете още »
Разследване! Използват ли украинските партизани непозволени оръжия
Белгия ще поиска от Украйна разяснения относно твърденията, че оръжия, произведени в Белгия, са били използвани от ... прочетете още »
Румен Радев отива в парламента утре за гласуването на кабинета "Денков-Габриел"
Държавният глава Румен Радев ще присъства на извънредното заседание на Народното събрание, в дневния ред на което ... прочетете още »
Минчо Спасов: МВР няма капацитет да прави активно издирване на лица
Има една хипотеза, която се учудвам, че не чух от разследващите. Тя се практикува често в такива ... прочетете още »
Явор Гечев:  Пожелавам успех на моя наследник. Да внимава с хората, които му дават съвети
Познавам добре предложения за министър на земеделието Кирил Вътев. Той е чудесен бизнесмен. Пожелавам му успех и ... прочетете още »
Хакери удариха Кремъл! Пуснаха фалшиво обръщение на Путин за обща мобилизация и спешна евакуация
"Извънредно обръщение на Путин" е било разпространено в поне три руски области - Ростовска, Воронежка и Белгородска, ... прочетете още »