Златен и бронзов медал за деца от спортен клуб по борба „Стефан Караджа” Елхово

Публикувано преди 1 година  |  Спорт

Отново отлично представяне на състезателите и възпитаниците на треньора Диан Иванов от спортен клуб по борба „Стефан Караджа” град Елхово на състоялото се на 18 и 19 март държавно лично първенство по борба в град Сливен. Шампионското място, с безапелационна победа,  си извоюва Дилян Караколев в категория до 30 кг. Това представяне му донесе и златния медал и го изкачи на почетната стълбица за награждаването. Изключително добро представяне направи и Атанас Гендов в категория до 38 кг и спечели бронзовото отличие в шампионата.

В надпреварата участие взе и Васиян Чавдаров. Той показа завидни умения, но не успя да се класира за медал и в крайното класиране се нареди на пето място.

Сливен посрещна държавния личен шампионат за деца в зала „Васил Левски“,  а състезанието бе без толеранс в категориите. 245 състезатели от 56 клуба стартираха на шампионата за деца по свободна борба, втора група.

Това е поредното участие на елховския клуб по борба и поредното отлично представяне. Постоянството и усилената работа на треньор и състезатели дават своя повече от добър резултат.


Статията е публикувана на 22 март 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА