Национален състезател е победителят на турнира по тенис на маса посветен на празника на Елхово (+снимки)

23 март 2023 17:31  |  Спорт

Като част от програмата на община Елхово по повод празничната седмица в общината, вчера в спортната зала на град Елхово се проведе турнир по тенис на маса. В надпреварата заявиха общо желание за участие 16 души.

Турнирът се проведе в рамките на близо два часа, като паралелно състезателите участваха на три отделни маси. След оспорвана надпревара на първо място се класира Йордан Митев. За да извоюва първото място той надигра във финалната среща Георги Димитров, който спечели сребърното отличие.

На най-ниското стъпало на почетната стълбичка се изкачи Станимир Сотиров, който победи в двубоя определящ носителя на бронзова статуетка – Антон Стойков.

Победителите получиха тематични статуетки с емблемата на община Елхово, които бяха връчени от кмета на община Елхово Петър Киров.

Любопитна подробност е, че победителят Йордан Митев е национален параспортист, който е трикратен балкански шампион, многократен победител на национални и международни първенства.Следете ни в Google News ShowcaseНОВИНИ ОТ ЕЛХОВО