Национален състезател е победителят на турнира по тенис на маса посветен на празника на Елхово (+снимки)

Публикувано преди 2 месеца  |  Спорт

Като част от програмата на община Елхово по повод празничната седмица в общината, вчера в спортната зала на град Елхово се проведе турнир по тенис на маса. В надпреварата заявиха общо желание за участие 16 души.

Турнирът се проведе в рамките на близо два часа, като паралелно състезателите участваха на три отделни маси. След оспорвана надпревара на първо място се класира Йордан Митев. За да извоюва първото място той надигра във финалната среща Георги Димитров, който спечели сребърното отличие.

На най-ниското стъпало на почетната стълбичка се изкачи Станимир Сотиров, който победи в двубоя определящ носителя на бронзова статуетка – Антон Стойков.

Победителите получиха тематични статуетки с емблемата на община Елхово, които бяха връчени от кмета на община Елхово Петър Киров.

Любопитна подробност е, че победителят Йордан Митев е национален параспортист, който е трикратен балкански шампион, многократен победител на национални и международни първенства.Статията е публикувана на 23 март 2023

НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Владислав Панев: Утре ще имаме редовен кабинет
Тонът на президентът беше съвсем различен от миналата седмица. Ясно е, че мандатът ще бъде гласуван в ... прочетете още »
В еврозоната! Унгария е готова да приеме еврото, но през 2030 година
Унгарската национална банка има ясна и твърда позиция: ние сме длъжни да приемем еврото, което ще бъде ... прочетете още »
НАТО предупреди: Внимавайте с Китай
При извършването на енергийния преход има опасност от развитието на нови зависимости, предупреди днес генералният секретар на ... прочетете още »
Дамаск се похвали с много добра реколта, намалява наполовина вноса на пшеница
Сирия ще внесе наполовина по-малко пшеница през 2023 г. в сравнение с предходната година заради очакваната по-добра ... прочетете още »
Олимпийска шампионка обра точките на плажа
Каролина Севастянова има много фенове заради успешната си спортна кариера, но и поради уникалната си физическа красота ... прочетете още »
"Възраждане" с първи коментар за поисканите от Иван Гешев имунитети
Народните представители на "Възраждане" - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат възможност да спечелят образуваното дело, ... прочетете още »
Той ли е новият шеф на НАТО?
Британският премиер похвали днес министъра на отбраната Бен Уолъс, като го нарече "фантастичен" и заяви, че застава ... прочетете още »
Европейската комисия призова: Незабавно ограничете съдържанието, създадено от изкуствен интелект
Европейската комисия призова днес големите интернет платформи незабавно да започнат да обозначават съдържанието, създадено от изкуствен интелект, ... прочетете още »