Виктор Карасалиев е трети в анкетата за спортист на област Ямбол за месец януари

Публикувано преди 12 години  |  Спорт

Днес се проведе първата пресконференция по повод възраждането на анкетата „Спортист на месеца“, която се състоя в зала „Диана“ в Ямбол. Ръководствата на „Диана кабел, „Диана ТВ“ и „Оптинет“ решиха да я възродят анкетата за спортист на Ямбол с една единствена цел да се популяризират успехите на спортисти и треньори от ямболска област. Медиен партньор е „Радио 999“. Спортист на месец Януари бе определен след допитване до медии от област Ямбол, в което взе участие и ElhovoNews.info.

Всеки един редакторски екип трябваше да класира номинираните за този месец шестима кандидата, сред които бе и елховския боксьор от боксов клуб Елхово – Виктор Карасалиев. Разбира са ElhovoNews.info гласува на първо място да бъде Виктор.

В крайна сметка след гласуването на всички колеги от областта на първо място със 78 точки бе класирана Пепа Димитрова, която е състезател по по борба от клуб ”Херкулес”. Тя е трета на държавното лично първенство за жени, както и шампионка на държавното лично за девойки. На второ място със 75 точки бе класиран баскетболиста Станислав Говедаров от БК ”Ямбол”.

На трето място със 41 точки бе класиран Виктор Карасалиев, който взе сребро от Държавното първенство по бокс при мъжете в Плевен в категория над 91, което се проведе в края на месец Януари.

От следващия месец в няколко сайта ще се появи анкетата, в която ще могат да участват като дадат своя глас и читателите. Ще бъдат анкетирани и експертите по спорт от общините в област Ямбол, и Областна администрация – Ямбол.


Статията е публикувана на 15 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА