ОФК Елхово излиза в сряда срещу Нефтохимик в полуфинал на АФЛ

Публикувано преди 13 години  |  Спорт

Шейховете (Нефтохимик Бургас) ще гостуват на ОФК Елхово в полуфинал в Югоизточния регион за Аматьорска Футболна Лига тази сряда -17 ноември, от 14 часа на градския стадион в гр. Елхово – „Стефан Какраджа”.
При евентуална победа срещу именитият съперник, ОФК Елхово би се изправил на финал в зона югоизточна, срещу един от отборите на Марица Пловдив, Родопа Смолян, Арда Кърджали или Димитвовград.
При евентуална победа над Нефтохимик и победа във финалния мач срещу един от изброените съперници по-горе, ОФК Елхово ще има възможност да участва в последния етап на АФЛ, като победител в зона югоизточна, а именно полуфинал в които евентуално ще се играе на пролет с първенците на зона Югозападна, Североизточна и Севернозападна зона. Срещите от този етап се играят на неутрален терен, а самия финал за АФЛ се играе по традиция в София.
Напомняме Ви че ОФК Елхово записа разгромна победа последната среща срещу градския съперник Тунджа-спорт. Нашият отбор не познава вкуса на загубата от много време насам. Същевременно в мач от Югоизточната „В“ група игран днес, Нефтохимик разгроми слабо представящият се и борещ се за оцеляване отбор на Стамболово с 5:0. Шейховете се намират на втора позиция в тяхната група след Ботев Пловдив, но са на разстояние осем точки от тях.


Статията е публикувана на 14 ноември 2010

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА