Снимки: Етър и Тунджа не успяха да си отбележат гол в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Снимки, Спорт

Контролна среща играна днес на градския стадион между отборите на Тунджа Ямбол и Етър Велико Търново завърши без голове 0:0. Елховските любители на футбола имаха рядкото щастие отбор да наблюдават на живо отбор от Б група, които има сериозни амбиции за влизане в елита , макар и срещу тях да се изправи отбор от Ямбол, а не от Елхово.

Старши треньор на болярите е легендарният български защитник от незабравимото американско лято перз 1994 година Цанко Цветанов. С екипите на Етър днес в Елхово наблюдавахме футболисти като Георги Какалов, Тодор Колев и Александър Томаш.

Срещата не се отличи с кой знае какви футболни достойнства, като двата отбора рядко създаваха реални положения за гол. В средата на второто полувреме срещата се изостри, което принуди рефера да покаже червен картон за футболист от Етър. Като цяло отборът на Тунджа стоеше стабилно срещу един силен съперник, но рядко футболистите на старши треньора Димитър Димитров създаваха опасности пред вратаря на символичните гости. Срещата бе наблюдавана от около 200 зрители.[nggallery id=“323″]


Статията е публикувана на 18 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА