ОДК-Елхово организира детски лагер „Приключение в планината“

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Общински детски комплекс – Елхово организира за децата ,включени във формите на комплекса , през лятната ваканция детски лагер „Приключение в планината“.

Програмата на лагера включва пълна анимационна програма. /походи в планината, туристическо ориентиране, работа с компас, аватар, пейнтбол, скално катерене, лагерен огън/. Игрите са съобразени с възрастовите, физическите и психически състояния на децата. През целия престой децата са ангажирани в игри и състезания, развиващи комуникативните им качества, логическото мислене, както и работа в екип.

Това е идеалната почивка за децата, които търсят нещо различно и искат тя да се превърне в приключение и вместо децата да прекарат ваканцията си заклещени на дивана или пред компютъра, ще имат възможността да се забавляват с група приятели сред природата.

Място на провеждане на лагера ще е в Родопите или Стара планина в зависимост от броя на децата. Лагера ще се проведе през месец юли. Ценовият пакет за 5 дни /4 нощувки/ е 200.00 лв с включен транспорта. Възможност за разсрочено плащане на таксата. За повече информация – Общински детски комплекс, тел : 0478/88066. Срокът за записване е 1 март 2012.


Статията е публикувана на 18 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА