ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

Видео: Министър Цветан Цветанов представи новия директор на Областна дирекция на МВР – Ямбол

Публикувано преди 12 години  |  Общество, Снимки

Ямболският криминалист Генчо Иванов от днес официално е новият директор на ОД на МВР в Ямбол. Той беше представен на състава на областната дирекция от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. До сега главен инспектор Г. Иванов беше началник на сектор “Противодействие на криминалната престъпност”. За него министър Цветанов каза, че е добър професионалист и очаква в близките 10-15 дни да сформира екип, да представи план за действие, да се запознае с оперативното стопанство и да направи кадрови промени, където е необходимо. На срещата със състава на областната дирекция присъства и заместник-председателя на Народното събрание Анастас Анастасов.

„Сигурността на гражданите ще бъде преоритет в работата ми и за напред“, заяви при представянето си гл. инспектор Генчо Иванов. Той е роден в Ямбол на 04.06.1961 г. Има две висши образования – „педагогика“ и „право“. В системата на МВР е от 1990 г. Започнал е като оперативен работник в РУ “Полиция” – Ямбол и е преминал през всички нива на израстване до началник на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” в областната дирекция през 2002 г. Семеен е, със 17–годишна дъщеря.

Заповедта за назначаването му за директор на ОД МВР – Ямбол е временна, тъй като по ЗМВР за длъжността следва да се проведе конкурс. Очаквайте по-късно пълен запис от пресконференцията на на Министър Цветан Цветанов.

[nggallery id=“332″]


Статията е публикувана на 23 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА