ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

ЦДГ Надежда с регистрирано училищно настоятелство

Публикувано преди 12 години  |  Общество

С решение на Ямболски окръжен съд от началото на месец февруари тази година, официално бе регистрирано Сдружение с нестопанска цел „Училищно настоятелство Надежда” към ЦДГ „Надежда“ – Елхово. Седалището на сдружението е гр. Елхово, ул. Черно Море 55, където се намира сградата на ЦДГ „Надежда“ – Елхово.

Самото учредително събрание бе проведено на 8 ноември 2011 г., на което присъства и кметът община Елхово г-н Петър Киров, Венета Димирова – секретар на община Елхово, Жана Ангелова – главен експерт образование в община Елхово, родители и бъдещи членове на новоучреденото настоятелство. На него бе изготвен устав, както и списък на учредителите приели устава.

На самото събрание учредителите гласуваха членовете на управителния съвет, както и Председател на новорегистрираното училищно настоятелството. Новоучреденото сдружение е с нестопанска цел с обществена полза, поради което предстои регистрация в централния регистър към Министерството на правосъдието.

Целта на сдружение е да подпомага възпитателно образователната дейност, да организира събития, реализира инициативи за подобряване на средата, в която растат и се развиват децата, както и реализирането на проектни дейности, към различни финансиращи организации с цел модернизиране на работата и базата в полза на децата на ЦДГ „Надежда” – Елхово.


Статията е публикувана на 23 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА