ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

НАП Ямбол разпродава на търг имущество на длъжници

Публикувано преди 12 години  |  Общество

30 декара обработваема земя в землището на село Асеново продаде на търг с тайно наддаване НАП- Ямбол. Трите ниви принадлежаха на едноличен търговец, със задължения от 26 хиляди лева за неплатени данъци. За имотите наддаваха двама участници. Събраната сума от 10 хиляди лева ще бъде приспадната от задълженията на ямболлията, който продължава да прави вноски и за останалата сума.

През март предстоят още два търга в НАП- Ямбол. На първия ще се продават лек автомобил „Форд Отосан” с начална тръжна цена 8400 лева и товарен камион „Рено 1400-Д” за 7 хиляди лева.Вторият търг – на 22 март предлага за трети път къща на длъжник в село Тенево с декар дворно място с начална цена 7 200 лева.

Условията и правилата за провеждането на публичните търгове , датите за огледите, както и списък на вещите с тяхната продажна цена ще бъдат на разположение в сградата на ТД на НАП – Ямбол на улица „Джон Атанасов „ № 6.

/телефон 046 682 146/ и на страницата на НАП в ИНТЕРНЕТ на адрес: www.nap.bg , секция «Продажби» За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 на сто от първоначално обявената тръжна цена, напомнят от НАП- Ямбол.

С вливането на Агенцията за държавни вземания в НАП от 2010 г. служителите на данъчната администрация получиха правото да описват и да продават имуществото на лица, които не са погасили задълженията си към бюджета. През 2011 година публичните изпълнители от ТД на НАП- Бургас, Офис- Ямбол проведоха 27 търга с тайно и явно наддаване.


Статията е публикувана на 24 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА