За любителите на футбола в Елхово! ОФК Елхово ще домакинства на Тунджа Ямбол и Болярово през уикенда

Публикувано преди 12 години  |  Спорт

От средата на тази седмица футболистите на ОФК Елхово започнаха своята подготовка за предстоящите двубои от пролетния шампионат на окръжната футболна група. Утре /събота/ от 13:00 часа на градския стадион в Елхово нашите момчета ще се изправят срещу водача във временното класиране на трета дивизия Тунджа Ямбол – където старши треньор е Димитър Иванов.

С решение на съвещание на Областните мъжки футболни отборите от групите север и юг, бе определена дата за начало на пролетния сезон 17 март. В началото на месец март, ще има и изготвена програма с точните часове и дати на всички кръгове.

На заседанието беше обсъдено, че няма да се налага провеждането на междини кръгове и всички мачове ще се играят през почивните дни, както е и традиция за областните футболни групи. Припомняме Ви, че първите шест отбора от всяка една от двете групи (север и юг), от догодина ще оформят така наречената „елитна“ областна група, а останалите отбори ще сформират втора ниво на областните групи или по-точно пета дивизия на футболния шампионат (Б-окръжна група).

В края на зимния полусезон ОФК Елхово заема второ място и е само на две точки след водача Тракиец Кукорево. От началото на тази година ОФК Елхово има нов треньор – Георги Баев. От тима на ОФК Елхово е напуснал само Наско Жечев, който се е завърнал в редиците на Тунджа 1915 Ямбол. Подготовката на ОФК Елхово ще продължи с двубой срещу Болярово в неделя /26.02.2012/ от 15:00 часа на градския стадион в Елхово. Първия двубой на ОФК Елхово в шампионата трябва да се играе в село Калчево срещу едноименния местен отбор.


Статията е публикувана на 24 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА