Продължава отличното представяне на състезателите от СКБ „Стефан Караджа” (+снимки)

Публикувано преди 1 година  |  Спорт

На 1-ви април, в гр. Гълъбово, се проведе XIX-ти Международен турнир по свободна борба за момчета в памет на з.м.с. „Злати Д. Ройдев“ . Спортен клуб по борба „Стефан Караджа” Елхово участва с един състезател – Станислав Атанасов, който се представи отлично и напълно заслужено си спечели златния медал в кат. 68 кг.

На това издание на турнира взеха участие 125 момчета в свободния стил от четири държави – Молдова, Турция, Северна Македония и 26 клуба от България.

Сред гостите бяха Димитър Василев, зам.-кмет, Валентин Райчев, генерален секретар на БФ Борба, Тодор Тодоров, технически директор на БФ Борба.

Веднага след турнира се проведоха и преборванията за окончателното определяне на състава за Балканиадата за момчета и момичета, кадетки и кадети, която ще се проведе през месец май в Серес, Гърция. Състезателите, от отбора на Елхово, които ще участват в нея вече са ясни и това са: Николета Ангелова, Станислав Атанасов, Иван Чавдаров и Хрисиана Христова, която е вече част от отбора на ЦСКА „Янчо Патриков” София, но ще се състезава за клуб „Стефан Караджа Елхово ”.


Статията е публикувана на 4 април 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА