ОФК Елхово (U15) вдигна шампионската титла на зона Бургас »

Приключи конкурсът за работни места в сферата на социалните услуги в Елхово

Публикувано преди 12 години  |  Общество

В статия публикувана в средата на месец февруари, Ви бяхме уведомили за обявен конкурс за работни места в сферата на социалните услуги за деца в град Елхово. Обявените работни места бяха за Директор, Хигиенист, Социален работник, както и четири места за Възпитател към ЦНСТ „Къща като вкъщи” и ЦСРИ „Св. Марина”, които по трудово правоотношение са към служба „Социални дейности”.

За длъжността Директор на социални услуги за деца, бе избран сегашния Директор на ЦНСТ „Къща като вкъщи” Христо Делигрозев. За длъжността Социален работник бе избрана Златна Ангелова. За длъжностите Възпитател на първите четири места са се класирали Недялка Тодорова, Живко Колев, Грета Бургасчиева и Добромир Добрев. За длъжността Хигиенист на социалните услуги за деца бе избрана Йорданка Михнева.

Кандидатите подаваха документи в срок до 23.02.2012г. Списък с допуснатите до събеседване кандидати бе обявен на 24.02.2012г, а самото събеседване с кандидатите, което определи и окончателното класиране се проведе на 27.02.2012г.


Статията е публикувана на 29 февруари 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА