Одобрението на проекта за пречиствателна станция в Елхово, е събитието за месец Февруари

Публикувано преди 12 години  |  Общество

Вчера следобед приключи гласуването за събитие на месец Февруари в анкета на ElhovoNews.info. През месец Февруари бяха публикувани повече от 180 статии, от които избрахме най-четените девет от Вас читателите сред, които бяха: Община Елхово получи одобрение по проект на стойност 18 000 000 лева , „Мис Музикална звезда” в ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, Мария Какърова бе избрана за Председател на Читалище „Развитие”, Ученици от ОУ “Паиси Хилендарски” Елхово с престижни награди от национални конкурси, Осигуряването на квалификация и работа на 44 души от Oбщина Eлхово, “Св. Климент Охридски” организира първото състезание по вдигане на тежести, Провеждането на общински кукерски празник в Бояново, Отбелязването на празника Трифон Зарезан в Елхово, Приетият бюджет за 2012 година на община Елхово.

По традиция анкетата бе публикувана в ElhovoNews.info два дни преди приключването на текущия месец. През последните тези дни в допитването се включиха близо 700 наши читатели. Убедително с повече от 50% процента или точно 375 души гласуваха за събитието на месец Февруари да бъде факта, че община Елхово получи одобрение за проект, който надхвърля два пъти годишния бюджет на общината.

В края на годината дванадесетте победителя от всеки един месец ще се борят за призванието събитие на година 2012 в град Елхово. За изминалата 2011 година, Вие читателите на ElhovoNews.info определихте ремонтът на улиците Ал. Стамболийски и Победа за събитие на 2011 година в Елхово.[poll id=“15″]


Статията е публикувана на 1 март 2012

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА