ОФК Елхово (U17) постигна две поредни победи на старта на пролетния дял

Публикувано преди 1 година  |  Спорт

Юношеската формация на ОФК Елхово (U17) постигна две поредни победи на старта на пролетния дял на областната младша юношеска група Бургас. В среща от 8 кръг на първенството, играна в град Елхово момчетата на наставника Росен Петров се наложиха с резултат 1:0 срещу бургаската формация ФК „Бургас спорт“  U17.

Седмица по-късно на стадиона в град Българово ОФК „Елхово“ U17 надделя над домакините от ФК „Звезденбург“ с резултат 1:2. Головете за Елхово отбелязаха Десислав Михнев и Георги Петров, а още в началото на срещата стражът на вратата на ОФК Елхово Веселин Иванов спаси дузпа.

До този момент юношеската формация на ОФК Елхово има общо шест победи, два равни резултата и само една загуба. За сега ОФК Елхово се намира на второ място във временното класиране с общ актив от 20 точки, а пред тях в класирането е състава на ФК „Нефтохимик Бургас 1962“ (U17).

Утре /8 април – събота/ на стадиона в Елхово ще гостува формацията на ФК „Поморие“ (U17). Срещата е с начален час 10:30 часа.

Припомняме Ви, че за поредна година юношите от ОФК Елхово имат възможност да играят с отборите от зона Бургас, като Нефтохимих, Созопол, Поморие и др. Целта на ръководството на ОФК Елхово е да се дава шанс на младежите да трупат игрови и практически опит, което помага за изграждането и развитието на бъдещите футболни таланти в Елхово.


Статията е публикувана на 7 април 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА