Отчетно изборно събрание на БМЧК в Елхово

Публикувано преди 13 години  |  Общество

В съответствие с определения в Статута на Българския младежки Червен кръст (БМЧК) двугодишен мандат на изборните ръководни и контролни органи от месец ноември 2010 г. до края на месец март 2011 г. се провежда поредната отчетно-изборна кампания на БМЧК.

Вчера се проведе отчетно-изборно събрание на клуба на БМЧК в гр. Елхово.

Отетно-изборното събрание премина при следния дневен ред:

Приемане на отчет за дейността на клуба през отчетния период 2010 година, представен от предишният зам. координатора на клуба Антония Иванова.

Проведе се избор на : клубен координатор; заместник клубен координатор; протоколчик; двама делегати и подгластници за Общо събрание на клубовете.

За координатро на клуба беше избрана Анастасия Димитрова, зам. Координатор Десислава Николова и протоколчик Мария Илиева.

Доброволците на БМЧК приеха план за работа за седващия едногодишен период -2011 г. Приоритетна дейност на клуба за следващата година е обучението на доброволците на БМЧК по темата Първа долекарска помощ, има сформирани екипи за участие в традиционното областна състезание за ученически екипи през месец април 2011 г.

Събранието беше легитимно, присъстваха 17 доброволеца от клуба.

На събранието присъства шатния специалист Гергана Георгиева, който представи Стратегия 2015 на БМЧК – цели, подцели и задачи, след презентирането се проведе дискусия по темата.

Директорът на ОС на БЧК Ямбол инж. Митко Филипов поздрави младите доброволци за много добре свършената работа през годината и за награда обеща да предостави компютър, който ще улесни дейността на клуба – писане на отчети, протоколи и други необходими документи.

Принос за добре свършената работа на клуба има медицинското лице г-жа Камбурова, която подпомага дейността на доброволците целогодишно.

По график продължават да се провеждат отчетно – изборните събрания на БМЧК в област Ямбол.Статията е публикувана на 17 ноември 2010

РЕКЛАМА


НОВИНИ ИЗВЪН ЕЛХОВО
Откриха огромно количество кокаин, скрит в краставици
Наркотици за над 5 милиона долара - близо 200 килограма кокаин и течен метамфетамин - бяха заловени, ...
Любимата на известен футболист "взриви" Инстаграм
Любимата на бившия испански национал Марк Бартра – Джесика Гойкоечея, сподели кадри с изрязано плажно облекло. Харесванията ...
Бойко Борисов "спуска" Антон Хекимян за кмет на София
На депутати от ГЕРБ току-що е било „спуснато” решението на Бойко Борисов – журналистът от бТВ Антон ...
Румен Христов: Ще има сериозна битка за София
Ще направим сериозна битка за София, имаше много кандидати и пресяването не става толкова бързо, което е ...
"Зеленски помоли, затова дойдох": чужди бойци разказват
"Ние сме съвсем нормално подразделение. Само дето сред бойците има и чужденци", разказва германецът Макс Ебергарт. Мъжът ...
Путин е „готов за мирни преговори“
Унгарският външен министър Петер Сиярто проведе среща с руския външен министър Сергей Лавров в кулоарите на международната ...
"Кралица" разчита на стара машина
Канадката Микайла Демайтер е бивша хокеистка. Младата дама също така е модел и Инстаграм звезда. Микайла се ...
Свищовското сдружение ”Площад Алеко” събра националноизвестни личности
Броени дни преди официалните празници на града „Свищовски лозници” сдружение „Площад Алеко”, събра в града край Дунав ...